MĂNÂNC până la refuz și am slăbit cu lejeritate de mi se văd venele de pe abdomen, dar CULMEA, mi-a crescut și masa musculară… arăt foarte sexy făcând printre picături doar niște exerciții fizice care sunt considerate de specialiști drept încălzire… și îți voi arăta și ție PAS-CU-PAS în acest curs, în timpul cât ai ai putea vedea un film, cum să faci FIX LA FEL

Acestea au fost rezultatele mele cu cele pe care ți le voi arăta și ție curând…

Bine ai venit la «LIBERTATEA MIȘCĂRII», cursul video care îți rezolvă complet, pentru tot restul vieții, SĂNĂTATEA & FORMA FIZICĂ!

A venit momentul să fii ARĂTOS și SĂNĂTOS, mâncând până la refuz, dar slăbind repede și cu lejeritate → până când TU vei decide că ai slăbit suficient și te vei opri PENTRU CĂ AȘA VREI, nu pentru că „trebuie”…

250 Lei

Valoarea include TVA 0%.

Vei prelua cât-ai-bate-din-palme și definitiv CONTROLUL stării tale de bine…

❌Gata cu burta

❌Gata cu colăceii

❌Gata cu flatulența

❌Gata cu mersul la baie care-ți șochează somnul odihnitor-și-absolut-necesar din inima nopții

❌Gata cu gâfâitul la urcarea a trei trepte mai înalte

❌Gata cu PREFĂCUTUL că totul este în regulă, NU este în regulă și se rezolvă chiar acum, îți voi pune TOTUL la distanță de o mână

Ți-ai dorit din toată ființa să-ți rezolvi o dată pentru totdeauna acest element al vieții, și uite că divinitatea strălucește asupra ta! Cât de tare este asta??? Mă bucur sincer pentru tine.

CE NU VA TREBUI SĂ FACI PENTRU OBȚINEREA DE REZULTATE UȘOR VIZIBILE PENTRU TINE ȘI PENTRU CEI DIN JUR

NU va trebui să mănânci mai puțin sau să scazi numărul caloriilor.

NU te vei mai forța să fabrici entuziasm fals pentru antrenamentele care par că nu se mai termină, și care te fac să te simți vinovat că nu ai fi fost selectat printre cei 300 de spartani.

NU va trebui să plătești un abonament anual.

250 Lei

Valoarea include TVA 0%.

NU va trebui să faci antrenamente zilnice.

NU îți vei mai schimba garderoba de la fluctuațiile de dimensiune.

NU va trebui să te mai îmbraci niciodată ca să mergi la sală, uneori prin ploaie, petrecând timp frustrant în trafic pentru a merge undeva unde nu îți place în mod special să te afli.

NU vei mai fi umilit cu agresivitate de indicațiile nesolicitate despre cum să folosești nu știu ce aparat.

Ce va face posibil LIBERTATEA MIȘCĂRII

VEI slăbi când vrei tu, cât vrei tu, mâncând până te vei sătura complet complet, până nu vei mai putea.

VEI păstra o singură măsură la îmbrăcăminte și te vei bucura de garderobă cât va dura materialul hainelor.

→ VEI avea reacții frapant de rapide la nevoie, pentru că se va construi o linie directă de la amigdala ta către realitatea fizică și mișcările vor porni din automatisme ritmice, ce premerg înțelegerea intelectuală, te vei simți precum în Matrix la cum vei prinde lucrurile scăpate din greșeală pe care altă dată le-ai fi adunat bucățele de pe jos.

→ VEI avea o unealtă de încredere, care va face posibilă mișcarea ORIUNDE te vei afla, într-o delegație la un hotel din alt oraș sau țară, într-un parc, pe plajă, ORIUNDE, ORICÂND, durează o clipă.

VEI avea la discreție timpul pe care l-ai fi petrecut în drum spre și de la sală.

→ Antrenamentul poate dura de la 15 minute până la cât vrei tu, funcție de ce vrei să obții, dar chiar și cu un antrenament de durată minimă vei obține niște rezultate care te vor ului.

VEI redobândi apropierea și iertarea propriului corp, atât de necesară pentru echilibrul psihic.

→ VEI avea în telefon imagini cu evoluția ta, pe care le vei arăta cu mândrie și cu care vei impresiona.

Toate pe care le vei afla, au surse sigure și au fost testate pe mii de oameni, de către SPECIALIȘTI INDISPUTABILI în domeniile alimentației și performanței fizice. NU sunt improvizații, NU sunt presupuneri! Ești pe mâini BUNE. Cele mai bune din LUME.

Vei scăpa de nesiguranța de sine care te zguduie de fiecare dată când mergi prin oraș, știind că orice mică forțare fizică te va face să gâfâi.

Meriți și tu ca femeile să se simtă atrase de tine, să considere că arăți bine, ajută chiar COLOSAL și când ești deja într-o relație monogamă împlinită.

250 Lei

Valoarea include TVA 0%.

CE VEI PRIMI LA FINALIZAREA COMENZII

 1. O oră și 46 de minute împărțite în 22 de videouri fără bifurcări inutile, strict esențialele cu efect direct asupra rezultatelor, cizelat, direct aplicabil. Dacă preferi ceva diluat și care durează mult, aici nu este locul tău, aici doar scurt, la obiect și lăsăm rezultatele să ne eleveze, nu cuvintele și explicațiile goale. Nu va trebui să programezi vizionarea unui curs de 15 ore, la finalul căruia să nu știi de unde să începi și cu ce să continui. Nu vei simți că va trebui să te ocupi tot restul vieții tale cu aranjarea și implementarea volumului mare de soluții, precum un material de doctorat, este mai simplu decât am putea crede.
 2. Un tipar de program pentru exerciții fizice, pe care îl poți modifica așa cum ți se potrivește, și vei putea adăuga sau scoate, dacă alegi să faci asta, exerciții personalizate preferate de tine.
 3. Mai mult de 15 recomandări rafinate pentru specialiști în alimentație, condiție fizică și sănătate în general, activi pe Youtube pentru a rămâne la curent cu noutățile descoperirilor științifice, recomandări ierarhizate pe care le-am decelat în mai mult de un deceniu de studiu și cercetare.
 4. Recomandarea unei aplicații gratuite fără reclame, și ghidare pentru configurarea ei, care în câțiva pași simpli, devine propriul tău antrenor personal, care îți va spune numele exercițiului, când să începi și când să iei pauză, căreia îi vei putea pune pauză și vei putea continua când vrei tu. Nu va mai trebui să pornești și să oprești timerul sau să bifezi liste cu exerciții, sau să gândești în timp ce te concentrezi la realizarea lor.
 5. Un formular pe care îl vei descărca la tine în telefon sau în computer, care te va ghida să îți descoperi motivele pentru care îți faci singur viața mai grea decât trebuie când vine vorba despre sănătate, propriul tău terapeut intim, doar tu vei ști ce vei scrie acolo și după ce îl vei completa, motivația ta va crește enorm.
 6. Textul pentru un angajament al tău cu tine însuți, pe care când ți-l vei lua, vei simți să te dedici bunăstării tale
 7. Garanția de retur, prin care timp de două săptămâni poți solicita înapoi integral returnarea banilor, fără nicio explicație, dacă simți că nu ai primit ceva care să merite investiția.
 8. Garanția de implementare, prin care mă poți întreba direct detalii, încât să înțelegi tot ce este expus în curs.
 9. Prietenia mea, care nu este de vânzare, dar dacă ești preocupat de bunăstarea ta, eu mă bucur să te cunosc și vreau să fiu prietenul tău, tu fiind liber să accepți sau nu.

Prea frumos să fie adevărat? Recreăm lucrurile cu care suntem obișnuiți, așadar, eu nu cred în asta. CRED însă că atunci când se spune despre ceva că este „prea frumos să fie adevărat”, este de fapt momentul potrivit să mă OBIȘNUIESC CU BINELE. Îți recomand și ție să faci așa, încearcă și vezi pe care o preferi dintre acestea două.

Mai ales că te-ai săturat… Prea multe veri frustrate cu tricoul pe tine la plajă, dar nu pentru că era cool, ci ca să ascunzi colăceii, sau pentru că oricum ne-am auto-vinde-o, burta proeminentă nu va fi niciodată considerată parte dintr-un beach-body.

Și poate dacă doar s-ar spune pe la spatele tău că ai avea niște kilograme în plus ar fi semi-acceptabil… pentru că tu „ești mai rezistent”, să existe și cea mai mică șansă ca asta să se spună în cercurile sociale ale iubitei tale este pentru tine inacceptabil. Și clar nu vrei să o împingi în brațele altuia care arată bine, vrei să fie cât mai ușor pentru ea să te însoțească în viață, și îți dorești sincer să faci orice pentru asta, ca un bărbat adevărat ce ești.

Vrei ca atunci când te dezbraci în prezența alcuiva să nu mai simți impulsul de a te ascunde, sau să preferi să rămâi de acum înainte mereu îmbrăcat, departe de privirile judecătoare ale oricui.

Vrei să scapi de grija perpetuă a unui iminent infarct și să nu te mai simți PÂNDIT înfiorător de o viitoare boală. Asta în mare parte pentru că ești un om bun, și de fapt ce vrei cu adevărat este să nu fii tu cel care îi va face pe cei din jur să sufere, în eventualitatea agravării situației. Ca om responsabil, pe toate acestea ești complet îndreptățit să le simți și să le gândești, principalul indicator pentru sănătate fiind CIRCUMFERINȚA ABDOMENULUI.

O parte din tine încă ar prefera să nu trebuiască să începi, și îți livrează tot felul de dubii de genul:

 • Vârsta nu te mai susține pentru a începe să slăbești sau să devii fit
 • Nimic din ce ai încercat nu a funcționat, cu ce este ACEST produs diferit? De ce mi se potrivește acesta așa de mănușă precum spune Gheorghe?

Și multe altele similare. Principalul motiv pentru care acest curs va funcționa și pentru tine, este pentru că el – deși tratează direct și exact cum se fac exercițiile – are o dimensiune în plus, integrarea detaliilor legate de timp, care sunt esențiale.

Deci GATA CU AMÂNAREA rezultatelor, mai ales că îți va fi foarte simplă implementarea celor pe care le vei afla curând.

Nu vei mai fi pus niciodată în situația să îți fie rușine pentru cum arăți!

Exemplul pe care îl va lua copilul tău de la tine va fi unul pozitiv, despre ce se poate, nu unul despre ce să nu facă, și nu se va trezi încărcat cu obiceiuri pe care să trebuiască să MUNCEASCĂ pentru a le inversa, încât să repare ce a învățat fără voia lui de la cineva căruia nu i-a păsat suficient încât să facă o MICĂ schimbare.

Nu vei rămâne în istorie drept unchiul cel durduliu!!!

Încheieturile nu se vor deteriora și mai mult, se vor simți curând normal.

Cei apropiați nu te vor îndepărta din cauză că ești continuu mai mult trist și nervos decât vesel și încrezător!

SĂ VINĂ ENERGIA ABUNDENTĂ ȘI BUCURIA CONSTANTĂ!

Să înceapă aprecierea vieții!!! Gata cu moleșeala, să ne cuprindă PUTEREA DE MUNCĂ!!!

Te vei baza că iubita va rămâne alături de tine, sau cel puțin nu vor fi kilogramele tale în plus motiv de ceartă.

A venit în sfârșit momentul să se facă final trecerea de la a te simți scârbos → la a te considera toată lumea – pe bună dreptate – o companie încântătoare.

Pregătește-te să fii încărcat de complimente despre cât de bine arăți, încât nu îți va veni să crezi că sunt adevărate, dar vor fi, pentru că tu le vei merita… și te vei obișnui cu binele… încât vei crea ȘI MAI MULT BINE.

În final, hai să ne gândim împreună un pic la viitor…

Ce plăcut este acum că s-a împlinit deja un an de când ai început implementarea Libertății Mișcării și este deja normal pentru tine să te simți bine cu tine însuți. Ești încrezător în rezultate, ai real suficiente experiențe personale despre esența acestui curs, și ți-este clar acum că dubiile dinaintea cumpărării erau nefondate. Te simți cu adevărat surprins de cât sens au cele pe care le-ai parcurs și încorporat. Nu ai fi crezut în ruptul capului că întreținerea corpului poate fi integrată cu o așa mare ușurință în existența cuiva, iar tehnicile să se ascundă în văzul tuturor, fiind necesară doar o minoră schimbare de perspectivă pentru a le percepe oricine și a se bucura de abundența și soliditatea lor.

CE PLĂCUT ESTE ACUM CĂ am învățat această metodă concretă și extrem de eficace de a slăbi când vreau eu, cât vreau eu. Ce plăcut este acum că am dezvoltat forma fizică și mă bazez mult mai mult pe mine când mă găsesc într-o cirmustanță cu efort fizic. Ce plăcut este să fiu eu cu noua stare de fapte. Ce plăcut este acum că nu mai dedic extra-timp important din viața mea elementului corp, putând să îmi îndrept în măsura potrivită resursele și altor priorități, acum că aceasta are o structură așa de clară și eficientă.

Încă ceva… ca să nu pățești ca mine, ceva ce se poate vedea cu ușurință în imaginile „before and after” de mai sus, îți fac o recomandare. Precum tine, nu credeam așa de mult în rezultatele mele viitoare, dar nu voiam – dacă voi fi avut rezultate – să nu am documentată evoluția mea, așa că am făcut fotografii de calitate precară, în haine care nu se potrivesc optim utilizării finale a imaginilor. Îți promit că vei avea rezultate, așa că programează de acum în calendar, să faci 8 fotografii ELEVATE, pentru că LE VEI arăta cu mândrie multor oameni. Recomand să programezi fotografierea elevată a două posturi, una complet relaxată, alta complet încordată, preferabil în aceleași poziții. Fă asta în prima zi, înainte să începi, apoi la fel, complet relaxat și complet încordat, la fiecare două luni după, însumând selecția a opt fotografii, în decursul unei jumătăți de an. „Cu plăcere! 🙂

Ți le aduc aminte pe ale mele…

250 Lei

Valoarea include TVA 0%.

DE CE ȘI CUM s-a întâmplat acest curs?

Am încercat, dar nu m-au atras în mod special programele clasice pentru întreținere corporală, de aceea m-am uitat continuu, din copilărie, după alternative. La un moment dat, am găsit ce căutam, și le-am rafinat până la varianta actuală.

Asta a fost suficient pentru mine, dar de fiecare dată când cineva apropiat își exprima o nemulțumire despre corpul lui, sau își confesa nevoia de ceva mai potrivit pentru el, eram nevoiți să petrecem multe ore pentru a-i transmite totul. Evident că așa era mult prea laborios și epuizant pentru amândoi, pentru că dura așa de mult, deoarece nu dădusem încă informațiilor forma succintă pe care o au acum, și nu era mereu nici momentul potrivit, astfel că îmi înfrânam dorința de a-l ajuta, pierzând așa amândoi.

A durat mult timp până să decid prioritizarea construirii cursului, dar frustrarea mea devenise așa de mare, încât m-am dedicat în sfârșit să fac vehiculul acestor cunoștințe, pe care să îl pot da cui vrea să le aprofundeze.

Au mai durat câteva săptămâni scrierea și filmarea, dar sunt foarte bucuros că există și că poți acum și tu să te bucuri de el alături de mine.

250 Lei

Valoarea include TVA 0%.

Apasă butonul albastru și vei fi ghidat pas cu pas, până la primirea cursului.

Imediat după ce faci plata, vei primi un e-mail cu pagina de internet unde se găsesc videoclipurile și resursele. Cursul constă în videoclipuri de ghidare pas cu pas pentru implementarea filosofiei și tehnicilor Libertatea Mișcării în viața ta.

Acest produs vine cu două garanții:

 1. Garanția legală de retur de 14 zile, timp în care poți solicita banii înapoi integral;
 2. Garanția de implementare, trei întrebări lunare despre produs timp de un trimestru.

Poți lua Libertatea Mișcării și în până la 10 rate dacă ai card de așa natură la băncile Garanti Bank, Banca Transilvania și BRD Finance.

Dacă vrei să mă întrebi ceva, scrie-mi la secretariat@gheorghebabasanda.ro ori pe WApp sau la telefon la 0732302011 și îți voi răspunde în scurt timp.

Bogați Ordonați SRL
CUI: 37126483
J40/2424/01.03.2017
Cont LEI: RO07INGB0000999906633645
Cont EURO: RO89INGB0000999910007963
Banca: ING Bank N.V. Amsterdam
Sucursala: București
E-Mail: secretariat@bogatiordonati.ro

Timp de 14 zile poți solicita banii integral înapoi, tot ce trebuie să faci pentru asta este să îmi scrii un e-mail cu titlul „Retur Libertatea Mișcării” în care să incluzi numele tău și adresa de e-mail cu care ai făcut cumpărătura.

Plățile tale vor fi procesate
în siguranță prin Mobil Pay.