Înregistrare vocală personalizată cu numele tău, ca să obții și să păstrezi cu ușurință
corpul dorit

Am plâns când am ascultat-o prima oară.
MONICA

Este scarry cum s-au petrecut lucrurile după ce am ascultat întregistrarea.
EMILIA

Se simte ceva fizic prin suflet, așa de puternice sunt.
ALINA

Oglinda socială (cei din jur, de unde ne luăm cele mai multe informații despre cum suntem) ne-a spus de sute de mii, chiar de milioane de ori, lucruri negative, dar de puține ori cu sinceritate lucuri pozitive.

Ni s-a spus zilnic (de când eram mici) că suntem ba incapabile, ba proaste, ba urâte, ba prea slabe, ba prea grase, ba neadecvate, tot felul de lucruri negative.

Recreăm ce este normal pentru noi.

Ce am crezut, au creat rezultatele noastre actuale, iar ce credem acum ne vor crea rezultatele viitoare.

ASCULTĂ ÎNCEPUTUL

Aceasta este prima parte din audioul complet, ca să înțelegi mai bine în ce constă el. Vei primi fișierul complet (12 minute + personalizat cu prenumele tău) în format mp3, după achiziție.

250 Lei (–40%)

149,99 Lei

Valoarea include TVA 0%.

„Dar, Gheorghe, eu nu sunt încă de felicitat, nu mănânc așa de sănătos sau nu arăt așa cum îmi doresc, nu înțeleg.”

Apreciez că îmi spui.

Tu ești trei lucruri în același timp, ești trecutul tău, prezentul tău și viitorul tău. Viitorul tău este potențialul tău, negativ sau pozitiv. Tu nu ești doar ce ești aparent acum, ești în același timp și potențialul tău pozitiv dar și cel negativ.

Focalizându-ne pe potențialul tău pozitiv, îl facem preponderent și el se va manifesta în prezentul tău.

Nici celor cărora li s-a spus că ar fi potențialul lor negativ, grase, sau urâte nu li s-a spus mereu așa pentru că acela era prezentul lor, li s-a spus uneori așa, de multe ori, din răutate, iar ele s-au conformat pentru că au ajuns în final să creadă cele auzite, să creadă în potențialul lor negativ, pentru că oglinda socială este cel mai puternic influențator pentru convigerile noastre.

Așadar, felicitându-te pentru rezultatele bune, indiferent că tu crezi acum sau nu că acesta este potențialul tău pozitiv, te vei conforma noii tale convingeri generată de data aceasta de repetări sănătoase pentru tine.

Să repeți de multe ori ce vrei să se întâmple este demonstrat de mult timp că funcționează, și nu doar că funcționează, ci este cel mai puternic mod de realizare a unui obiectiv (ceva potrivit ție).

Dar nu trebuie neapărat să crezi că va funcționa, deși ajută, trebuie să implementezi, să asculți, și vei crede când se vor întâmpla rezultatele (inevitabile).

„Ok, ok, dar nu văd cum doar simpla auzire a unui lucru pe care mi-l doresc, să genereze rezultate, nu prea are sens pentru mine, să știi…”

O întrebare foarte bună. Fenomenul din spate este mai complicat decât pare, de fapt este foarte foarte complicat. Tu faci acum zilnic ce rezonează cu tine, ce are sens pentru tine. Are sens cu tine ce auzi și vezi des. Ce ai deja chiar acum în viață, este rezultatul a ce ți s-a confirmat vizual sau verbal în trecut de către tine și cei din jur.

Simplul fapt că îți dorești ceva este pentru că ți se potrivește.

Repetându-ți de suficiente ori ce vrei să fii sau să devii (ce ți se potrivește), ajungi să crezi ce auzi, așa funcționăm, ce auzim des devine normalul nostru. Potrivit cu noul normal, este cheful, bucuria să faci ce este de făcut pentru rezultatele pe care ți le dorești.

Și se mai întâmplă ceva odată cu noul normal, devin clare circumstanțele potrivite și oamenii potriviți cu rezultatul dorit de către tine. Le vei recunoaște cu mare ușurință și le vei încorpora cu mare ușurință, fiind normale pentru tine, având sens pentru tine. Și NU va mai avea sens să te comporți altfel decât potrivit cu cele pe care le crezi, așa cum este de fapt și acum, doar că de data aceasta vei fi în rezonanță cu potențialul tău.

„Am ascultat pe Youtube ceva similar, și mă deranja că la început și la sfârșit existau porțiuni de prezentare și vânzare ale canalului, sau lucruri care nu țineau neapărat de mine. Când ascult aceste înregistrări sunt într-o stare vulnerabilă, nu vreau să aud decât ce este benefic pentru mine.”

Fiind „gratuite”, se plătește totuși pentru ele cu atenția ta. Audioul acesta NU conține decât ce este strict potrivit ca tu să obții și să păstrezi corpul tău ideal.

CUM SE FOLOSEȘTE

Ascultarea se face de trei ori pe zi, indiferent că poți sau nu să fii atentă la ce asculți, cu alte cuvinte, este de preferat ascultarea în timp ce faci altceva presant, decât să o amâni și să ajungi să nu o mai asculți.

Evident este ideal să și asculți cu atenție ce auzi, dar dacă asta nu este posibil, rularea în fundal este suficientă ca la un moment dat să începi să vezi rezultatele dorite.

250 Lei (–40%)

149,99 Lei

Valoarea include TVA 0%.

CARACTERISTICI

 • Durata audioului: 12 minute
 • Voce: Gheorghe Babasanda
 • Conținut: afirmații pentru obținerea și păstrarea cu ușurință a masei corporale dorite, pentru imaginea de sine, pentru iubirea de sine și iubirea celor din jur, multe altele.
 • Înregistrare la calitate de studio
 • Formatul înregistrării: .mp3
 • Muzică liniștitoare: în fundal
 • Personalizare: prenumele tău

Am studiat deja de cel puțin zece ani pozitivitatea, și am înțeles că ea nu este neapărat despre zâmbete sau râsete, ci despre atitudinea față de ce ne dorim, orientarea și mișcarea către ce ne dorim.

Dacă cineva crede, vorbește, ascultă, acționează, simte, ce o depărtează de propria bunăstare, acel om este negativ. Dacă cineva face, simte, vorbește, gândește, lucruri care o apropie de obiectivele ei, acel om este pozitiv.

Audioul acesta conține integral afirmații care te vor apropia de corpul tău ideal, este integral pozitiv.

Este foarte foarte greu ca cineva să aibă un limbaj pozitiv, și puțini reușesc această performanță. Ca să îți dau un exemplu banal, formularea „coș de gunoi” este negativă, pentru că afirmă gunoiul, și te face (chiar dacă foarte puțin) să te încordezi. Varianta pozitivă este „coș de curățenie”, care te-a făcut să te relaxezi, pentru că are în prim plan ce vrei, curățenie. Nu poți fi negativă și pozitivă în același timp, o mașină nu poate să se apropie de o destinație și simultan să se depărteze de aceeași destinație. Dar te poți liniști, ești pe mâini bune, acest audio îți va spune DOAR ce este bun pentru tine, relativ la obiectivul să îți obții și/sau să îți păstrezi corpul ideal.

Ca să existe repetitivitate suficientă încât să echilibrezi ce ți s-a spus în trecut, un astfel de audio trebuie să fie scurt, încât să îl poți asculta de câteva ori pe zi. Durata scurtă de 12 minute, este perfectă pentru asta, nu este prea scurtă ca să nu conțină esențialele și nu este prea lungă încât să devină nefolosibilă repetitiv.

Pronunția numelui tău pe parcursul înregistrării, face să te identifici intens cu ce auzi și să crezi mai repede că ce auzi îți este potrivit, are un efect primal, profund.

Fiind în format .mp3, îl poți ține pe telefon, așa încât să îl asculți oriunde: în mașină, în căști, când te plimbi pe stradă, când aștepți pe cineva, în drum spre birou, în drum spre casă, când te pregătești pentru ziua următoare, când te demachezi după zi sau când te speli pe dinți. Posibilitățile sunt infinite.

Vocea calmă și muzica liniștitoare din fundal fac ca ascultarea să producă un efect de spa asupra stării tale de spirit.

Calmarea dată de ascultare produce un val de bunăstare în interacțiunile tale de peste zi și cei din jur, deși nu vor ști de unde vine această nouă dispoziție, o vor remarca în scurt timp și te vor felicita pentru ea, vei obține colaborări mai multe și mai fructuoase.

Este greu să ne amintim ce este important pentru noi atunci când sistemul nostru activator reticular este pe ce nu vrem să se întâmple. Această înregistrare face ce ți-ar fi aproape imposibil să faci singură, să devii pozitivă când tinzi să fii negativă.

Dialogul interior distructiv este rezolvat de ascultarea acestei înregistrări.

Ca să ne considerăm bogați, trebuie să avem o stare de spirit bună constant și să ne bazăm pe asta. Așadar, este important să avem uneltele potrivite cu care să intervenim asupra dispoziției noastre atunci cât ea se zbate atacată de întâmplările zilei.

Ca să fii echilibrată și să trăiești potrivit cu potențialul tău adevărat, trebuie să auzi în egală măsură opusul celor pe care le-ai auzit preponderent toată viața ta. Audioul „Felicitări!!!” face aceasta cu brio.

Împreună cu sănătatea și silueta ta ideală vin multe altele, o relație înfloritoare, energie, încredere, veselie, respect, un exemplu bun pentru copii, încrederea sporită a celor din jur, odihnă mai bună, bogăție în general, felicitări!

Siguranța de sine și calmul sunt și ele stâns legate de corpul tău ideal și de sănătatea lui, iar acum sunt și ale tale, felicitări!

Felicitări pentru longevitatea ta, cei apropiați se pot baza pe tine să rămâi alături de ei și să trăiți toate momentele frumoase pe care le meritați cu toții.

Dacă ești printre foarte puținele cărora li s-au spus preponderent lucruri pozitive, această înregistrare nu este pentru tine, dar dacă nu, bine ai venit!

Hai să restabilim echilibrul, hai să îți schimbăm normalul și să creezi cu ușurință bunăstare și veselie, sănătatea și corpul tău ideal!

250 Lei (–40%)

149,99 Lei

Valoarea include TVA 0%.

Nu mă mai satur să le ascult.
CRISTINA

Ai o voce foarte melodioasă, care mă liniștește.
DELIA

Personalizarea cu numele meu este la fix pentru mine.
DIANA

Nu știu pe care să o ascult prima.
ANCA

250 Lei (–40%)

149,99 Lei

Valoarea include TVA 0%.

Acest produs este acoperit de garanția de retur timp de două săptămâni de la livrare.

 1. Apasă butonul de COMANDĂ
 2. Apasă butonul (din dreapta numărului de unități, sub preț) pe care scrie CONTINUARE
 3. Completează datele tale
 4. Fă plata
 5. Vezi rubrica de mai jos numită „Livrarea”

La scurt timp după ce faci plata, vei primi un e-mail cu linkul de descărcare a fișierului audio (.mp3).

Dacă încă nu există în bibliotecă înregistrarea cu numele tău, livrarea poate dura și câteva zile, dacă există, vei primi în aceeași zi audioul.

Poți lua în rate fără dobândă la băncile:

 1. Garanti
 2. Transilvania
 3. BRD Finance

În 14 zile de la livrare, poți solicita (fără nicio explicație) returul integral al sumei achitate. Trebuie doar să îmi scrii pe e-mail sau WhatsApp (la datele de la contact) textul „Retur • Felicitări, masă corporală • numele pe care ai făcut cumpărătura”, și în câteva zile vei primi suma în contul de unde ai făcut plata, cu scuzele mele că te-am trecut prin acest parcurs anevoios.

Dacă vrei să mă întrebi ceva, scrie-mi la gheorghe@babasanda.ro ori pe WApp sau la telefon la 0732302011 și îți voi răspunde în scurt timp.

Bogați Ordonați SRL
CUI: 37126483
J40/2424/01.03.2017
Cont LEI: RO07INGB0000999906633645
Cont EURO: RO89INGB0000999910007963
Banca: ING Bank N.V. Amsterdam
Sucursala: București
E-Mail: secretariat@bogatiordonati.ro

Plățile tale vor fi procesate
în siguranță prin Mobil Pay.