Vei putea MÂNCA până la refuz și vei slăbi cu lejeritate până când TU vei considera că este SUFICIENT… dar CULMEA, masa musculară se va păstra și vei arăta foarte atrăgătoare, făcând printre picături doar niște exerciții fizice care sunt considerate de specialiști drept ÎNCĂLZIRE. Te voi ghida PAS-CU-PAS în acest curs de numai o oră și jumătate și vei putea simți DEJA rezultate weekend-ul următor.

Acestea au fost rezultatele mele cu cele pe care ți le voi arăta și ție curând…

Bine ai venit la «LIBERTATEA MIȘCĂRII», cursul video care îți rezolvă complet, pentru tot restul viețiiSĂNĂTATEA & FORMA FIZICĂ!

A venit momentul să fii ATRĂGĂTOARE și ÎNCREZĂTOARE!

Vei putea mânca ORICÂT VREI, dar vei slăbi fulger și cu lejeritate, până când TU vei decide că este suficient și te vei opri PENTRU CĂ AȘA VREI, nu pentru că „trebuie”…

250 Lei

Valoarea include TVA 0%.

Vei prelua cât-ai-bate-din-palme și definitiv CONTROLUL stării tale de bine…

❌ Gata cu GRIJILE DESPRE CUM ARĂȚI, hainele pe locul doi, facem din corpul tău vedeta

❌ Gata cu DUBIILE DESPRE DACĂ EȘTI SAU NU ATRĂGĂTOARE

❌ Gata cu PRIVIRILE ÎNCRUNTATE ÎN OGLINDĂ

❌ Gata cu BALONAREA

❌ Gata cu FRUSTRĂRILE infinite despre corp, când credeai că ai rezolvat-o pe una, apăreau altele trei

❌ Gata cu MERSUL LA BAIE care-ți șochează somnul odihnitor-și-absolut-necesar din inima nopții

❌ Gata cu GÂFÂITUL la urcarea a trei trepte mai înalte

❌ Gata cu PREFĂCUTUL că totul este în regulă, NU este în regulă și se rezolvă chiar acum, îți voi pune TOTUL la distanță de o mână

Ți-ai dorit din toată ființa să-ți rezolvi o dată pentru totdeauna acest element al vieții, și uite că divinitatea strălucește asupra ta! Cât de tare este asta??? Mă bucur sincer pentru tine.

CE NU VA TREBUI SĂ FACI PENTRU OBȚINEREA DE REZULTATE UȘOR VIZIBILE PENTRU TINE ȘI PENTRU CEI DIN JUR

NU va trebui să mănânci mai puțin sau să monitorizezi numărul caloriilor.

NU te vei mai forța să fabrici entuziasm fals pentru antrenamentele care par că nu se mai termină, și care te fac să te simți O MARE DEZAMĂGIRE PENTRU UNIVERS.

NU va trebui să plătești un abonament anual, o singură cumpărătură, pentru o viață.

Valoarea include TVA 0%.

NU va trebui să faci antrenamente zilnice.

NU îți vei mai schimba garderoba de la fluctuațiile de dimensiune.

NU va trebui să te mai îmbraci niciodată ca să mergi la sală, uneori prin ploaie, petrecând timp frustrant în trafic pentru a ajunge undeva unde nu îți place în mod special să te afli.

NU va trebui să mai stai în gardă ca nu cumva să vină să te agațe cineva când tu tot ce vrei este să nu fii privită în momentele tale mai puțin atrăgătoare cu grimase și efort.

Ce va face posibil LIBERTATEA MIȘCĂRII

🎉 VEI slăbi când vrei tu, cât vrei tu, mâncând până te vei sătura complet complet, până nu vei mai putea.

🎉 nu va mai fi nevoie să răscolești internetul precum un DETECTIV în căutare de haine WOW care să suplinească lipsa tonusului și a sănătății. Cele două, corpul și garderoba, vor face o echipă câștigătoare, corpul tău, PE PRIMUL LOC, va ridica esteticul ținutei, iar hainele, în plan secundar, vor complimenta SILUETA FRUMOASĂ.

🎉 Antrenamentul poate dura de la 15 minute până la cât vrei tu, funcție de ce vrei să obții, dar chiar și cu un antrenament de durată minimă vei obține niște rezultate care te vor ului.

🎉 Te VEI putea strâmba fără să fii văzută de nimeni, atunci când ești în decursul stăpânirii unuia sau a altui exercițiu, vei fi doar tu cu tine, iar când te vei simți pregătită, vei putea merge și la ședințe organizate, dar atunci îți vor face și plăcere.

🎉 VEI parcurge cursul ca pe o joacă, el fiind cuprins din videouri scurte, 22 la număr, ușor de navigat, care însumează doar o oră și 46 de minute, este special făcut pentru eficiența timpului, lucrurile de acest gen nu trebuie să dureze, scurt, la obiect, rezultate clare, evidente, mai departe.

🎉VEI păstra o singură măsură la îmbrăcăminte și te vei bucura de garderobă cât va dura materialul hainelor, nemaitrebuind să îți îndeși corpul în pantaloni care par că sunt făcuți în ciuda ta, ci te VEI BAZA că ți se vor POTRIVI precum tu le-ai fost modelul când li s-a făcut designul.

🎉 te VEI baza de asemenea pe mărimea aleasă la CUMPĂRĂTURILE ONLINE de haine, iar livrările care-ți vor veni vor conține bucurii, și te vei admira în oglindă în loc să ți se strângă stomacul de fiecare dată când primești o comandă, fiind convinsă că o vei returna…

ce se va mai întâmpla…

🎉 VEI pili vârfurile emoționale, fluctuațiile care te fac să aluneci în impulsivitatea mult DETESTATĂ, ea arzând totul în cale și aducându-ți numai răceală și destrămare.

🎉 Corpul se VA însănătoși, iar laptele îți va deveni mai pur, mai hrănitor, abundând cu hormoni de fericire, pentru un copil liniștit și zâmbitor.

🎉 VEI redobândi apropierea și iertarea propriului corp, atât de necesară pentru echilibrul tău, te vei simți mai apropiată cu el decât ai fost vreodată, și vă veți iubi, așa cum amândoi ați tânjit și meritați.

🎉 Devenind mai spațioasă, VEI putea să găzduiești iertarea pentru cei care trebuiesc iertați.

🎉 VEI avea fața luminoasă și relaxată.

🎉 Cei din jur se vor comporta blând și prietenos cu tine, pentru că tu vei fi mai calmă, mare parte din comportamentul celorlalți fiind generat de noi însene.

🎉 VEI putea face mișcarea mult dorită intercalând-o printre alte activități, să gătești sau să faci activități prin casă nu trebuie să le împingă la colț pe cele necesare ca tu să rămâi radiantă și încântătoare.

🎉Propriocepția ta va crește și VEI avea reacții frapant de rapide la nevoie, pentru că se va construi o comunicare directă de la amigdala ta către realitatea fizică, și mișcările îți vor porni din automatisme ritmice, ce premerg înțelegerea intelectuală, te vei simți precum în Matrix când vei prinde lucrurile scăpate din greșeală, pe care altă dată le-ai fi adunat bucățele de pe jos. Asta se va reflecta direct în abilitatea de a-ți proteja și transporta copilul.

🎉 VEI avea un as de încredere în mâneca ta cuprinzătoare de femeie descurcăreață, care va face posibilă mișcarea ORIUNDE te vei afla.

🎉 VEI prelua controlul, vei putea ALEGE să mergi la o ședință de aerobic, de yoga, sau cu un grup organizat pentru exerciții în parc, dar nu va DEPINDE de asta elevarea corpului tău.

🎉 VEI putea combina cu ușurință – dacă asta vei vrea – aerul liber cu LIBERTATEA MIȘCĂRII, într-un parc, pe plajă în vacanță.

🎉VEI avea în plus timpul pe care l-ai fi petrecut în drum spre și de la sală, și nu va mai trebui să îți sacrifici forma fizică din cauză că nu găsești pe cineva cui să îi lași copilul în supraveghere.

🎉 VEI avea în telefon imagini cu evoluția ta, pe care le vei arăta cu mândrie prietenelor, pentru a le impresiona, dar mai ales pentru a le inspira.

Toate pe care le vei afla, au surse sigure și au fost testate pe mii de oameni, de către SPECIALIȘTI INDISPUTABILI în domeniile alimentației și performanței fizice. NU sunt improvizații, NU sunt presupuneri! Ești pe mâini BUNE. Cele mai bune din LUME.

Vei scăpa de nesiguranța de sine care te apasă și sufocă de fiecare dată când mergi prin oraș chiar și pentru o sarcină minoră, și vei scurta enorm timpul pregătirii dinaintea ieșirii, pentru că vei avea o imagine de sine elevată, care nu va mai necesita atâta perfecțiune.

Meriți și tu ca bărbații atrăgători să se uite pe ascuns la tine, să considere că arăți bine, asta ajută chiar COLOSAL și când ești deja într-o relație monogamă împlinită.

250 Lei

Valoarea include TVA 0%.

CE VEI PRIMI LA FINALIZAREA COMENZII

 1. O oră și 46 de minute de curs video, împărțite în 22 de părți, cu esențiale, fără bifurcări inutile, strict de efect direct asupra rezultatelor, cizelat, direct implementabil. Nu va trebui să programezi vizionarea unui curs interminabil, la finalul căruia să nu știi de unde să începi și cu ce să continui. Nu vei simți că va trebui să te ocupi tot restul vieții tale cu aranjarea și implementarea volumului mare de soluții, precum pe un material de doctorat, este mai simplu decât am putea crede.
 2. Un tipar de program pentru exerciții fizice, pe care îl poți modifica așa cum ți se potrivește, și vei putea adăuga sau scoate – dacă alegi să faci asta – exercițiile personalizate preferate de tine.
 3. Mai mult de 15 recomandări rafinate pentru specialiști în alimentație, condiție fizică și sănătate în general, activi pe Youtube, pentru a te păstra actuală cu noutățile descoperirilor științifice, recomandări ierarhizate pe care le-am decelat în mai mult de un deceniu de studiu și cercetare.
 4. Recomandarea unei APLICAȚII GRATUITE ȘI FĂRĂ RECLAME, descoperită după folosirea multora, în mai mulți ani, aplicație ce conține strictul necesar pentru ce avem noi nevoie, de asemenea, precum cursul, la obiect, intuitivă, fără funcții complexe în care să ne pierdem.
 5. Ghidare video pentru configurarea aplicației recomandate, așa încât după câțiva pași facili, ea va deveni propriul tău antrenor personal, care îți va spune numele exercițiului, când să începi și când să iei pauză, tu putând să rămâi atentă la ce FACI, și căreia îi vei putea pune pauză și vei putea relua când vrei tu. Nu va mai trebui să bifezi liste cu exerciții în timp ce ești concentrată să le și faci, și nici să dai drumul timer-ului sau să îl oprești, succesiunea de exerciții și pauze – cu durate de tine alese – va rula singură, de la sine, iar tu o vei opri și reporni doar dacă va apărea ceva care necesită atenția ta imediata, altfel nu va trebui să mai faci nimic, decât să te simți bine cu propriul corp.
 6. Un formular pe care îl vei descărca la tine în telefon sau în computer, care te va ghida să îți descoperi motivele pentru care îți faci singură viața mai grea decât trebuie – când vine vorba despre sănătate – propriul tău terapeut intim… pentru că doar tu vei ști ce vei scrie acolo, iar după ce îl vei fi completat, te vei simți ușoară, precum un fulg, ridicată de o motivație adevărată, profundă, nu superficială și trecătoare.
 7. Textul pentru un angajament al tău cu tine însuți, pe care când ți-l vei lua, vei simți să te dedici bunăstării tale.
 8. Garanția de retur, prin care timp de două săptămâni vei putea solicita integral returnarea banilor, fără nicio explicație, dacă vei simți că nu există pentru tine în Libertatea Mișcării nicio tehnică meritoasă pe măsura investiției.
 9. Garanția de implementare, prin care mă poți întreba direct detalii, încât să înțelegi tot ce este expus în curs.
 10. Prietenia mea, care nu este de vânzare, dar dacă ești preocupată de bunăstarea ta, eu mă bucur să te cunosc și vreau să fiu prietenul tău, tu fiind liberă să accepți sau nu.

Prea frumos să fie adevărat? Eu nu cred în această zicere învechită, rămasă agățată din vremuri complet diferite. CRED însă că recreăm ce este pentru noi obișnuință. Așadar cred că atunci când se spune despre ceva că este „prea frumos să fie adevărat”, este de fapt momentul potrivit să ne OBIȘNUIM CU BINELE. După care, vom crea din nou același bine și tot așa.

Mai ales că te-ai săturat de ce știi deja, pentru că ți-a livrat multă dezamăgire…

Prea multe veri frustrate cu prosopul pe tine la plajă, dar nu pentru că era cool, ci ca să ascunzi un corp de care nu erai mândră, sau pentru că oricum ni l-am auto-vinde, un abdomen proeminent și balonat nu va fi niciodată considerat parte dintr-un beach-body.

Și poate dacă doar se spune pe la spatele tău că ai avea kilograme în plus ar fi semi-acceptabil… pentru că tu „ești mai rezistentă”, să existe și cea mai mică șansă ca asta să se spună în cercurile sociale ale iubitului, este pentru tine INACCEPTABIL. Adori să îi sclipească ochii atunci cât se uită la tine, clar nu vrei să îl împingi în brațele alteia care arată bine, vrei să fie cât mai ușor pentru el să te însoțească în viață, și îți dorești sincer să faci orice pentru asta, ca o parteneră adevărată ce ești.

Vrei ca atunci când te dezbraci în prezența lui sau a prietenelor, să nu mai simți impulsul de a te ascunde, sau să preferi să rămâi de acum înainte mereu îmbrăcată, departe de privirile judecătoare ale oricui.

Vrei să scapi de grija perpetuă a unui iminent infarct și să nu te mai simți PÂNDITĂ înfiorător de o viitoare boală. Asta în mare parte pentru că ești un om bun, și de fapt ce vrei cu adevărat este să nu fii tu cea care îi va face pe cei din jur să sufere, în eventualitatea agravării situației. Ca om responsabil, pe toate acestea ești complet îndreptățită să le simți și să le gândești, principalul indicator pentru sănătate fiind CIRCUMFERINȚA ABDOMENULUI.

O parte din tine încă ar prefera să nu trebuiască să începi, și îți livrează tot felul de dubii de genul:

 • Vârsta nu te mai susține pentru a începe să slăbești sau să devii fit
 • Nimic din ce ai încercat nu a funcționat, cu ce este ACEST produs diferit? De ce mi se potrivește acesta așa de mănușă precum spune Gheorghe?

Și multe altele similare. Principalul motiv pentru care acest curs va funcționa și pentru tine, este pentru că el – deși tratează direct și exact cum se fac exercițiile – are o dimensiune în plus, integrarea detaliilor legate de timp ale vieții tale, care sunt esențiale.

Deci GATA CU AMÂNAREA rezultatelor, mai ales că îți va fi foarte simplă implementarea celor pe care le vei afla curând.

Nu vei mai fi pusă niciodată în situația să îți fie rușine pentru cum arăți!

Exemplul pe care îl va lua copilul tău de la tine va fi unul pozitiv, despre ce se poate, nu unul despre ce să nu facă, și nu se va trezi încărcat cu obiceiuri pe care să trebuiască să MUNCEASCĂ pentru a le inversa, încât să repare ce a învățat fără voia lui de la cineva căreia nu i-a păsat suficient încât să facă o MICĂ schimbare.

Nu vei rămâne în istorie drept mătușa cea durdulie!!!

Încheieturile nu se vor deteriora și mai mult, se vor simți curând normal.

Cei apropiați nu te vor îndepărta din cauză că ești continuu mai mult tristă și nervoasă decât veselă și încrezătoare!

SĂ VINĂ ENERGIA ABUNDENTĂ ȘI BUCURIA CONSTANTĂ!

Să înceapă aprecierea vieții!!! Gata cu moleșeala și forțarea, să ne cuprindă PUTEREA DE MUNCĂ și cheful!!!

Te vei baza că iubitul va rămâne alături de tine, sau cel puțin nu vor fi kilogramele tale în plus motive nespuse de ceartă sau îndepărtare.

A venit în sfârșit momentul să se facă final trecerea de la a te simți șovăielnică la a te considera toată lumea – pe bună dreptate – sigură pe tine și de urmat.

Pregătește-te să fii încărcată de complimente despre cât de bine arăți, încât nu îți va veni să crezi că sunt adevărate, dar vor fi, pentru că tu le vei merita… și te vei obișnui cu binele… încât vei crea ȘI MAI MULT BINE.

În final, hai să ne gândim împreună un pic la viitor…

Ce plăcut este acum că s-a împlinit deja un an de când ai început implementarea Libertății Mișcării și este deja normal pentru tine să te simți bine cu tine însăți. Ești încrezătoare în rezultate, ai real suficiente experiențe personale despre esența acestui curs, și ți-este clar acum că dubiile dinaintea cumpărării erau nefondate. Te simți cu adevărat surprinsă de cât sens au cele pe care le-ai parcurs și încorporat. Nu ai fi crezut în ruptul capului că întreținerea corpului poate fi integrată cu o așa mare ușurință în existența unei femei, iar tehnicile să se ascundă în văzul tuturor, fiind necesară doar o minoră schimbare de perspectivă pentru a le percepe oricine și a se bucura de abundența și soliditatea lor.

CE PLĂCUT ESTE ACUM CĂ am învățat această metodă concretă și extrem de eficace de a slăbi când vreau eu, cât vreau eu. Ce plăcut este acum că am dezvoltat tonus, mă mișc ritmic și grațios. Ce plăcut este să fiu eu cu noua stare de fapte, am chipul luminos și sunt încrezătoare în forțele proprii. Ce plăcut este acum că nu mai dedic extra-timp important din viața mea elementului corp, putând să îmi îndrept în măsura potrivită resursele și altor priorități, acum că aceasta are o structură așa de clară și eficientă.

Încă ceva… ca să nu pățești ca mine, ceva ce se poate vedea cu ușurință în imaginile „before and after” de mai sus, îți fac o recomandare. Precum tine, nu credeam așa de mult în rezultatele mele viitoare, dar nu voiam – dacă voi fi avut rezultate – să nu am documentată evoluția, așa că am făcut fotografii de calitate precară, în haine care nu se potrivesc optim utilizării finale a imaginilor. Îți promit că vei avea rezultate, așa că programează de acum în calendar, să faci 8 fotografii ELEVATE, pentru că LE VEI arăta cu mândrie cel puțin cuiva, sau vei vrea să le revezi tu, ca amintire. Recomand să programezi fotografierea elevată a două posturi, una complet relaxată, alta complet încordată, preferabil în aceleași poziții. Fă asta în prima zi, înainte să începi, apoi la fel, complet relaxată și complet încordată, la fiecare două luni după, însumând selecția a opt fotografii, în decursul unei jumătăți de an. „Cu plăcere! 🙂

Ți le aduc aminte pe ale mele…

250 Lei

Valoarea include TVA 0%.

DE CE ȘI CUM s-a întâmplat acest curs?

Am încercat, dar nu m-au atras în mod special programele clasice pentru întreținere corporală, de aceea m-am uitat continuu, din copilărie, după alternative. La un moment dat, am găsit ce căutam, și le-am rafinat până la varianta actuală.

Asta a fost suficient pentru mine, dar de fiecare dată când cineva apropiat își exprima o nemulțumire despre corpul ei, sau își confesa nevoia de ceva mai potrivit pentru ea, eram nevoiți să petrecem multe ore pentru a-i transmite totul. Evident că așa era mult prea laborios și epuizant pentru amândoi, pentru că dura așa de mult, deoarece nu dădusem încă informațiilor forma succintă pe care o au acum, și nu era mereu nici momentul potrivit, astfel că îmi înfrânam dorința de a o ajuta, pierzând așa amândoi.

A durat mult timp până să decid prioritizarea construirii cursului, dar frustrarea mea devenise așa de mare, încât m-am dedicat în sfârșit să fac vehiculul acestor cunoștințe, pe care să îl pot da cui vrea să le aprofundeze.

Au mai durat câteva săptămâni scrierea și filmarea, dar sunt foarte bucuros că există și că poți acum și tu să te bucuri de el alături de mine.

250 Lei

Valoarea include TVA 0%.

Apasă butonul albastru și vei fi ghidată pas cu pas, până la primirea cursului.

Imediat după ce faci plata, vei primi un e-mail cu pagina de internet unde se găsesc videoclipurile și resursele. Cursul constă în videoclipuri de ghidare pas cu pas pentru implementarea filosofiei și tehnicilor Libertatea Mișcării în viața ta, plus alte materiale virtuale esențiale.

Acest produs vine cu două garanții:

 1. Garanția legală de retur de 14 zile, timp în care poți solicita banii înapoi integral;
 2. Garanția de implementare, trei întrebări lunare despre produs timp de un trimestru.

Poți lua Libertatea Mișcării și în până la 10 rate dacă ai card de așa natură la băncile Garanti Bank, Banca Transilvania și BRD Finance.

Dacă vrei să mă întrebi ceva, scrie-mi la secretariat@gheorghebabasanda.ro ori pe WApp sau la telefon la 0732302011 și îți voi răspunde în scurt timp.

Bogați Ordonați SRL
CUI: 37126483
J40/2424/01.03.2017
Cont LEI: RO07INGB0000999906633645
Cont EURO: RO89INGB0000999910007963
Banca: ING Bank N.V. Amsterdam
Sucursala: București
E-Mail: secretariat@bogatiordonati.ro

Timp de 14 zile poți solicita banii integral înapoi, tot ce trebuie să faci pentru asta este să îmi scrii un e-mail cu titlul „Retur Libertatea Mișcării” în care să incluzi numele tău și adresa de e-mail cu care ai făcut cumpărătura.

Plățile tale vor fi procesate
în siguranță prin Mobil Pay.