MĂNÂNC până la refuz și am slăbit cu lejeritate de mi se văd venele de pe abdomen, dar CULMEA, mi-a crescut și masa musculară… arăt foarte sexy făcând printre picături doar niște exerciții fizice care sunt considerate de specialiști drept încălzire… și îți voi arăta și ție în mai puțin de câteva ore cum să faci FIX LA FEL

Bine ai venit la «LIBERTATEA MIȘCĂRII», cursul video care îți rezolvă complet, pentru tot restul vieții SĂNĂTATEA & FORMA FIZICĂ!

A venit momentul să fii ARĂTOS și SĂNĂTOS, mâncând până la refuz și slăbind cu lejeritate → până când TU vei decide că ai slăbit suficient și te vei opri PENTRU CĂ AȘA VREI, nu pentru că trebuie…

Vei prelua cât-ai-bate-din-palme și definitiv CONTROLUL stării tale de bine…

❌Gata cu burta

❌Gata cu colăceii

❌Gata cu flatulența

❌Gata cu mersul la baie care îți șochează somnul odihnitor și absolut necesar din inima nopții

❌Gata cu gâfâitul la urcarea a trei trepte mai înalte

❌Gata cu PREFĂCUTUL că totul este în regulă, NU este în regulă și rezolvi chiar acum, îți voi pune TOTUL la distanță de o mână

Ți-ai dorit din toată ființa să-ți rezolvi acest element al vieții o dată pentru totdeauna și uite că divinitatea strălucește asupra ta și chiar se întâmplă. Cât de tare este asta??? Mă bucur sincer pentru tine.

CE NU VA TREBUI SĂ FACI PENTRU OBȚINEREA DE REZULTATE UȘOR VIZIBILE PENTRU TINE ȘI PENTRU CEI DIN JUR

NU va trebui să mănânci mai puțin sau să scazi numărul caloriilor

NU te vei forța să fabrici entuziasm fals pentru antrenamente care par că nu se mai termină și care te fac să te simți vinovat pentru că nu ai fi fost selectat printre cei 300 de spartani

NU va trebui să plătești un abonament anual

NU va trebui să faci antrenamente zilnice

NU îți vei mai schimba garderoba de la fluctuațiile de dimensiune

NU va trebui să te mai îmbraci niciodată să mergi la sală, petrecând timp frustrant în trafic pentru a merge undeva unde nu îți place în mod special să te afli

CE VEI PUTEA FACE CU LIBERTATEA MIȘCĂRII

VEI slăbi când vrei tu, cât vrei tu, mâncând până te vei sătura complet complet, până nu vei mai putea

VEI păstra o singură măsură la îmbrăcăminte și garderoba te va ține cât va rămâne bun materialul hainelor

VEI avea la discreție timpul pe care l-ai fi petrecut în drum spre și de la sală

→ VEI avea în telefon imagini cu evoluția ta, cu care vei impresiona și pe care le vei arăta cu mândrie

Toate pe care le vei aflat, au surse sigure și au fost testate pe mii de oameni, de către SPECIALIȘTI INDISPUTABILI în domeniile alimentație și performanță fizică. Ești pe mâini BUNE. Cele mai bune.

Vei scăpa de nesiguranța de sine care te zguduie când mergi prin oraș, știind că orice mică forțare fizică te va face să gâfâi.

Meriți și tu ca femeile să se simtă atrase de tine, să considere că arăți bine.

Prea multe veri frustrate cu tricou pe tine la plajă, dar nu pentru că era cool, ci ca să ascunzi colăceii, și oricum ne-am auto-vinde-o, burta nu va fi probabil niciodată considerată parte dintr-un beach-body.

Și poate dacă doar se spune pe la spatele tău că ai fi gras este acceptabil pentru că tu ești mai rezistent, dar să știi că se spune asta despre tine în spatele iubitei este pentru tine inacceptabil. Clar nu vrei să o împingi pe iubită în brațele altuia care arată bine, vrei să îi fie cât mai ușor să fie cu tine.

Vrei când te dezbraci să nu simți impulsul de a teascunde sau preferința de a nu trebui să te mai dezbraci de acum înainte vreodată.

Vrei să scapi de grija perpetuă a unui iminent infarct, și să nu te mai gândești la cum este clară o viitoare boală, considerând cum stau acum lucrurile, sau la că îi vei face pe cei din jur să sufere. Toate acestea fiind complet îndreptățite, principalul indicator pentru sănătate fiind circumferința abdomenului?

O parte din tine încă ar prefera să nu trebuiască să începi, este normal, și îți livrează tot felul de dubii de genul:

  • Vârsta nu te mai susține pentru a începe să slăbești sau să devii fit
  • Nimic din ce ai încercat nu a funcționat, cu ce este ACEST produs diferit? De ce mi se potrivește acesta așa de mănușă cu spune aici Gheorghe?

Principalul motiv pentru care acest curs va funcționa, este pentru că el – deși tratează direct și exact cum se fac exercițiile – eu sunt specialist în folosirea timpului, iar acest aspect al sănătății este esențial și greu de integrat, dar mie mi-a ieșit, din fericire, pentru că m-a preocupat intens asta mai mult de un deceniu.

Deci GATA CU AMÂNAREA rezultatelor.

Nu vei mai fi pus niciodată în situația să îți fie rușine pentru cum arăți!

Exemplul pe care îl va lua copilul de la tine va fi unul pozitiv, despre ce se poate, nu se va trezi că trebuie să muncească să repare ce a învățat fără voia lui de la cineva căruia nu i-a păsat suficient să facă această MICĂ schimbare.

Nu vei rămâne în istorie drept unchiul cel durduliu!!!

Încheieturile nu se vor deteriora și mai mult, se vor simți curând normal.

Cei apropiați nu vor fi îndepărtați din cauză că ești continuu mai mult trist și nervos decât vesel și încrezător!

SĂ VINĂ ENERGIA ABUNDENTĂ ȘI BUCURIA CONSTANTĂ!

Să înceapă aprecierea vieții!!! Gata cu moleșeala, să ne cuprindă PUTEREA DE MUNCĂ!!!

Te vei baza că iubita va rămâne alături de tine, sau cel puțin nu va fi „pentru că ești tu gras” un motiv de ceartă.

Să se facă trecerea de la a te simți scârbos la a considera că este o încântare pentru cei din jur să fie alături de tine.

Să vină complimentele despre cât de bine arăți de nu îți va veni să crezi că sunt adevărate, dar vor fi, pentru că tu le vei fi meritat.

Hai să ne gândim împreună un pic la viitor…

Ce plăcut este acum că este deja un an de când ai început implementarea în viața ta a Libertății Mișcării și este deja normal pentru tine să te simți bine cu tine însuți. Ai acum date suficiente despre esența acestui curs și ți-este clar acum, că dubiile dinaintea cumpărării erau nefondate. Te simți cu adevărat surprins de cât sens au cele pe care le-ai parcurs și încorporat. Nu ai fi crezut în ruptul capului că întreținerea corpului poate fi integrată în existența ta cu așa mare ușurință și rezultatele să se ascundă în văzul tuturor, fiind necesară doar o minoră schimbare de perspectivă pentru a le percepe și a te bucura de abundența și soliditatea lor. Apropo, fă în așa fel încât să nu pățești ca mine cum poți cu ușurință vedea în imaginile „before and after” de mai sus. Nici eu nu credeam în rezultatele viitoare așa de mult, dar nu voiam nici să nu documentez evoluția mea, și am făcut niște fotografii de proastă calitate, în niște haine care se potrivesc optim scopului lor. Deci învață de la mine: programează acum 8 fotografii pentru care să te și pregătești, pentru că le vei arăta cu mândrie multor oameni, două în prima zi, înainte să începi, relaxat și încordat, și câte două, la fel, complet relaxat și complet încordat, la fiecare două luni după, însumând zece în decursul unei jumătăți de an. „Cu plăcere! 🙂” Să continuăm… ce plăcut este acum că ai învățat această metodă concretă și extrem de eficace de a slăbi când vrei tu, cât vrei tu. Ce plăcut este acum că ai dezvoltat forma fizică și te bazezi mult mai mult pe tine când ești într-o cirmustanță de efort fizic. Ce plăcut este să fii tu cu noua stare de fapte.

Valorile includ TVA 0%.

Plățile tale vor fi procesate prin Mobil Pay.

Apasă butonul albastru și vei fi ghidat pas cu pas, până la primirea cursului.

Imediat după ce faci plata, vei primi un e-mail cu pagina de internet unde se găsesc videoclipurile și resursele. Cursul constă în videoclipuri de ghidare pas cu pas pentru implementarea filosofiei și tehnicilor Libertatea Mișcării în viața ta.

Acest produs vine cu două garanții:

  1. Garanția legală de retur de 14 zile, timp în care poți solicita banii înapoi integral;
  2. Garanția de implementare, trei întrebări lunare despre produs timp de un trimestru.

Poți lua Libertatea Mișcării și în până la 10 rate dacă ai card de așa natură la băncile Garanti Bank, Banca Transilvania și BRD Finance.

Dacă vrei să mă întrebi ceva, scrie-mi la secretariat@gheorghebabasanda.ro ori pe WApp sau la telefon la 0732302011 și îți voi răspunde în scurt timp.

Bogați Ordonați SRL
CUI: 37126483
J40/2424/01.03.2017
Cont LEI: RO07INGB0000999906633645
Cont EURO: RO89INGB0000999910007963
Banca: ING Bank N.V. Amsterdam
Sucursala: București
E-Mail: secretariat@bogatiordonati.ro

Timp de 14 zile poți solicitat banii integral înapoi, tot ce trebuie să faci pentru asta este să îmi scrii un e-mail cu titlul „Retur Libertatea Mișcării” în care să incluzi numele tău și adresa de e-mail cu care ai făcut cumpărătura.