MĂNÂNC până la refuz și am slăbit cu lejeritate de mi se văd venele de pe abdomen, dar CULMEA, mi-a crescut și masa musculară… arăt foarte sexy făcând printre picături doar niște exerciții fizice care sunt considerate de specialiști drept încălzire… și îți voi arăta și ție în mai puțin de câteva ore cum să faci FIX LA FEL

Bine ai venit la «LIBERTATEA MIȘCĂRII», cursul video care îți rezolvă complet, pentru tot restul vieții sănătatea și forma fizică!

A venit momentul să fii ARĂTOS și SĂNĂTOS, mâncând până la refuz și slăbind cu lejeritate → până când TU vei decide că ai slăbit suficient și te vei opri PENTRU CĂ AȘA VREI, nu pentru că trebuie…

Vei prelua cât-ai-bate-din-palme și definitiv CONTROLUL stării tale de bine…

❌Gata cu burta

❌Gata cu colăceii

❌Gata cu flatulența

❌Gata cu mersul la baie care îți șochează somnul odihnitor și absolut necesar din inima nopții

❌Gata cu gâfâitul la urcarea a trei trepte mai înalte

❌Gata cu PREFĂCUTUL că totul este în regulă, NU este în regulă și rezolvi chiar acum, îți voi pune TOTUL la distanță de o mână

Știai că principalul indicator pentru sănătate este CIRCUMFERINȚA ABDOMENULUI?

Vei putea vedea REZULTATE uimitoare, măsurându-ți din când în când circumferința abdomenului, va fi foarte plăcut.

Ți-ai dorit din toată ființa să-ți rezolvi acest element al vieții o dată pentru totdeauna și uite că divinitatea strălucește asupra ta și chiar se întâmplă. Cât de tare este asta??? Mă bucur sincer pentru tine.

CE NU VA TREBUI SĂ FACI PENTRU OBȚINEREA DE REZULTATE UȘOR VIZIBILE PENTRU TINE ȘI PENTRU CEI DIN JUR

NU va trebui să mănânci mai puțin sau să scazi numărul caloriilor

NU te vei forța să fabrici entuziasm fals pentru antrenamente care par că nu se mai termină și care te fac să te simți vinovat pentru că nu ai fi fost selectat printre cei 300 de spartani

NU va trebui să plătești un abonament anual

NU îți vei mai schimba garderoba de la fluctuațiile de dimensiune

NU va trebui să te mai îmbraci niciodată să mergi la sală, petrecând timp frustrant în trafic pentru a merge undeva unde nu îți place în mod special să te afli

CE VEI FACE

  • VEI mânca până te vei sătura complet complet, până nu vei mai putea
  • VEI păstra o singură măsură la îmbrăcăminte și garderoba te va ține cât va rămâne bun materialul hainelor
  • VEI avea la discreție timpul pe care l-ai fi petrecut în drum spre și de la sală

Tot ce vei afla a fost testat pe mii de oameni, de către SPECIALIȘTI INDISPUTABILI în domeniile alimentație și performanță fizică. Ești pe mâini BUNE. Cele mai bune.

Vei scăpa de nesiguranța de sine care te zguduie când mergi prin oraș, știind că orice mică forțare fizică te va face să gâfâi.

Meriți și tu ca femeile să se simtă atrase de tine, să considere că arăți bine.

Prea multe veri frustrate cu tricou pe tine la plajă, dar nu pentru că era cool, ci ca să ascunzi colăceii, și oricum ne-am auto-vinde-o, burta nu va fi probabil niciodată considerată parte dintr-un beach-body.

Și poate dacă doar se spune pe la spatele tău că ai fi gras este acceptabil pentru că tu ești mai rezistent, să știi că în spatele iubitei se spune asta este pentru tine inacceptabil. Clar nu vrei să o împingi pe iubită în brațele altuia care arată bine, vrei să îi fie cât mai ușor să fie cu tine.

Vrei când te dezbraci să nu simți să te ascunzi sau să preferi să nu mai trebuiască să te dezbraci niciodată.

Vrei să scapi de grija perpetuă că dacă te vei îmbolnăvi și viața ta va eșua sau de fantoma unui iminent infarct care îi va face pe cei din jur să sufere. Toate acestea fiind complet îndreptățite, principalul indicator pentru sănătate fiind circumferința abdomenului?

O parte din tine încă ar prefera să nu trebuiască să începi și îți livrează tot felul de dubii de genul:

Vârsta nu te mai susține pentru a începe să slăbești sau să devii fit

Nimic din ce ai încercat nu a funcționat, cu ce este ACEST produs diferit? De ce mi se potrivește acesta așa de mănușă cu spune aici Gheorghe?